❝ There is no greater agony than bearing an untold story inside you. ❞
















owner


;">
Alin . Octoberian .ツ.
sinosijak everywhere, fellas ! ;
♔ 0802210 ♔

homeprofiletalk ◉ stuff ◉
CBOX




TAG Board

{
}


ARCHIVE



CREDIT

© 2014 - RE-EDIT by ARINA AZMAN. Skins by IKA. thanks to WEHEARTIT. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. x

Hi-School : Agony On !
written by alin at Monday, 6 July 2015 & got 0 Comments

 

  Hi . Y'alls . Me back in 2015 . Siyess , tahun ni aku tak wat lansung entry . Aku bukak blog tapi tengok je laa . Termenung bila boleh aku blog . Actually, aku kat makmal komputer sekolah aku . Semalam PM Najib datang . Perhh .. Persiapan macam Barack Obama nak datang . But, lupakan pasal tu . Aku benci kelas dan air-con menyelamatkan keadaan . So . tqvm Air Con cause you're my hero ! 

  Kelas tasmik . Disebabkan aku malas sangat nak mengaji kat rumah . Hell for me . Digging my own grave . Tapi, mujurlahh ustazah beri support but kadangkala dia sometimes macam singa . Terkeluar air mata aku sebab keadaan  : 
  1. Tak tasmik dapat singa 
  2. Tasmik terharu jumpa angel  
That's all . But aku jadi .. mmm taknak sebut laa . Tapi, aku rasa aku tak layak . N guess what , this is her birthday . 


  Still , nak balik . Ea? Nampak sangat kebudak-budakan kat situ 
Takpelah . KBhaii ..

Post a Comment