❝ There is no greater agony than bearing an untold story inside you. ❞
















owner


;">
Alin . Octoberian .ツ.
sinosijak everywhere, fellas ! ;
♔ 0802210 ♔

homeprofiletalk ◉ stuff ◉
CBOX




TAG Board

{
}


ARCHIVE



CREDIT

© 2014 - RE-EDIT by ARINA AZMAN. Skins by IKA. thanks to WEHEARTIT. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. x

Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !
written by alin at Wednesday, 6 November 2013 & got 1 Comments


Assalamualaikum !



Harini Nana nak lancarkan segmen untuk Kpoppers ! Tapi kalau yang bukan kpoppers tu nak join pun sangat dialu-alukan . Jom tengok banner !
Hah tengok banner pun dah comel , jadi hadiah-hadiah dan syarat-syaratnya pun mesti comel . Ye dok ? So let's !

Syarat-syarat Penyertaan
  • Penduduk Malaysia dan WAJIB beralamat di Malaysia 
  • Buat satu entry bertajuk "Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !"
  • Copy je post ni dan paste kat html/entry korang . Takpayah type balik pun 
  • Hantar link entry korang kat ruangan komen entry :nanaelf15.blogspot.com SAHAJA . Kat tempat lain tak akan dilayan 
  • Pemenang akan dinilai melalui TOP REFERRAL dan Random.org
  • Kene ada akaun Twitter dan Blog 
  • Follow Blog NI
  • Tekan iklan nuffnang yang ada kat blog Nana
  • Penyertaan akan terbatal secara automatik kalau tak ikut syarat 
Senarai Hadiah mungkin akan ditambah lagi 


  • Mystery Present X1 by Shaza Kpop Online Shop
  • Exo Growl Hug Version X 1 by Milky Uyu Kpop Store
  • Infinite Destiny X 1 by Milky Uyu Kpop Store
  • Suju Bonamana B X 5 by Milky Uyu Kpop Store
  • Infinite New Challenge X 4 by Milky Uyu Kpop Store
  • EXO Shirt X 1 by Selling Kpop Stuff
  • SHINee Mirror X 1 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Big Bang Mousepad X 2 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Bangel Perempuan X 3 by Areena
  • Kpop Keychain X 10 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Love Keychain X 5 by Tia Mumtaz 
  • Kpop Random mini poster X 5 by Nanafana 
  • Jelly Bracelet X 4 by MrxKpop Shop Mlysia
  • Bloglist selama sebulan X 4 by Nurul Afifah
  • Earings X 2 pair by Tia Mumtaz
  • Lip tint X 1 by Tia Mumtaz

Blogger Nurul Syakirah Mohammed said...

From the same GA! Good luck k? visit mine too~
http://imbana.blogspot.com/2013/11/kpoppers-giveaway-by-nanafana-and-arina.html

 

Post a Comment