❝ There is no greater agony than bearing an untold story inside you. ❞
















owner


;">
Alin . Octoberian .ツ.
sinosijak everywhere, fellas ! ;
♔ 0802210 ♔

homeprofiletalk ◉ stuff ◉
CBOX




TAG Board

{
}


ARCHIVE



CREDIT

© 2014 - RE-EDIT by ARINA AZMAN. Skins by IKA. thanks to WEHEARTIT. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. x

it not easy man
written by alin at Friday, 21 August 2015 & got 0 Comments


Repost: 2/8/2015 9:00 pagi 

  Aku.... taktau macammane nak berubah . Bukan aku takde keinginan. Usaha? Aku pun ade usaha . KOTTT . Kottlaaa . Aku selalu tak buat solat sunat sbb nak menghafaz. Jenis takut uztazah aku ni weii . Nak berhenti jadi kpoppers. First, aku try distract minat aku ke lagu lagu omputih then nasyid. Last last BigBang buat comeback. back to normal :( Hampehh . Try nak buat solat sunat taubah. Nak bangun malam pun takleh. Set jam. Pesan pesan kat kawan. Doa niat semua aku dah prepare. Baca Kahfi 7 kali tuh aku tak berani. Tak bangun jugak. Telinga aku ni macam tak berfungsi je masa tdo. Kena ade org gerak dlu. Sep sep ni pun berat badan nak pergi erak aku. So...... Then, mulalah kata kat aku yang aku ni suka tdo. Taknak lawan setan laa . Aku dah try laa weii :(


p/s : Help me !!! 

Post a Comment