❝ There is no greater agony than bearing an untold story inside you. ❞
















owner


;">
Alin . Octoberian .ツ.
sinosijak everywhere, fellas ! ;
♔ 0802210 ♔

homeprofiletalk ◉ stuff ◉
CBOX




TAG Board

{
}


ARCHIVE



CREDIT

© 2014 - RE-EDIT by ARINA AZMAN. Skins by IKA. thanks to WEHEARTIT. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. x

Half of me
written by alin at Sunday, 22 November 2015 & got 1 Comments

  Haii (dinasihatkan dengar lagu half of me - onedirection ye ! ) jumpa lagi setelah break 2 jam . bukannya rehat sgt pun . main wc insta dll . Hoho ekceli tadi intai2 sket blog kawan :) princess lollito . Dia ni boleh panggil bestie lah . tapi aku tak suka panggil bestie sbb bestie aku akan guna time time mengejek je . eh eh betul tak caye sudahhh , aku panggil dia soulmate :) even kitorg skrang mcm tak rpt sgt , hati aku dekat selalu ngn dia cuma dia tk prsn . aku slalu ketawa bila tgk dia merapu ke cemburu ke . mcm dulu dulu :) kita kenal tak lama haha . start darjah enam tu tak lama rapat ni pun tak lama but let us pretend we've been so close for a long time . to make me know you better than anybody else . ekceli aku pernahla dgr yg dia ni mcm mcm . sekejap percaya sekecap tak . nilah hidup bae :) bukan semua indah . yg indah tu sementara je mesti ade menghalang :)

 S y tau kekadang awk mcm marah sy rapat ngn 'kwn awk tu' but trust me she is not u , you're different from others , what makes u differ ?  haha ni banyak , awk ceria awk understanding awk mcm sy awk slalu citer awk drama queen awk boleh diprcayai awk suka senyum awk comel awk muka mcm adib (haha gurau jelaa ) awk bnyk stories awk syg sy. sy syg awk ha banyak kan kalau nk citer smpai esok tak habis . kekadang sy geram dgn awk yg dh matured jomlaa jd matured mcm dulu . bukan ke semuanya kaler kaler ? jadi budak budak ribena tak sakit . tapi i can embrace that changes of you . and i hope u can accept my changes and maybe the new me and all around over me bae :)     i never felt had beautiful feeling in my heart . cause u give me this feeling :)

Puteri Ain Sofea binti Kassim 
Mind to be my own soulmate ? 

Blogger Princess Lollito said...

Adib ? srsly 😂 ilysm bae 😊 yeah you are my soulmate . nak kata yg kasim tu satu s je lol muahh

 

Post a Comment